A MIKROSZKÓP JELENTŐSÉGE A FOGÁSZATBAN

Megérkezett rendelőnkbe az ország első GLOBAL mikroszkópja, ezzel a Hargitai Dental Studio lett az amerikai székhelyű cég magyarországi referenciarendelője.

A mikroszkópos fogorvos Budapest szívében

A forgalmazó céggel kötött megállapodás értelmében, hamarosan indulnak az általam tartott mikroszkópos gyökérkezelés kurzusok fogorvosok számára. Rendkívül izgalmas időszak ez a fogászati rendelő életében, hiszen új típusú kezelések egész tárházával tudjuk bővíteni szolgáltatásaink körét, a meglévőket pedig sokkal precízebben pontosabban, akár teljesen fájdalommentes úton tudjuk elvégezni. A mikroszkóp tökéletesen kiegészíti a rendelőnkben alkalmazott szigorú fotó dokumentációs protokollt, mert segítségével lehetőség van a kezelések teljes egészét FULL HD minőségű videókban rögzíteni. 

A mikroszkóp elsősorban a gyökérkezelések minőségét, helyezi egészen más szintre, de a helyreállító fogászat terén is oriási segítség a fogorvos számára, mint pl. a lekopott fogak kezelése. A nagyítási spektruma 2,5x-30x nagyításig terjed, így a legnagyobb nagyítás mellett, ami a valóságban 1mm az a mikroszkópba betekintő számára 3cm-ként jelenik meg. Ilyen nagyítás mellett, olyan tökéletes kidolgozása és illesztése lehetséges a töméseknek, fogpótlásoknak, melyre korábban még csak elméletben sem volt lehetőség. Egy szakmailag felkészült fogorvos Budapest belvárosában nem engedheti meg magának, hogy ne alkalmazza a technika újításait.

Ha tetszett oszd meg másokkal is!

Legnépszerűbb cikkeink

MINDENT A FOGÁGYBETEGSÉGRŐL

A fogszuvasodás mellett a legjelentősebb fogászati megbetegedés a fogágybetegség (fogínygyulladás, fogínysorvadás). A betegség előrehaladása jóval lassabb, mint a szuvasodási folyamatok, ezért a komoly tünetek csak

Tovább a cikkhez