MIKROSZKÓPOS GYÖKÉRKEZELÉS

Mikroszkópos gyökérkezelés Budapest belvárosában, a 8. kerületben

Rendelőnkben kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a kezeléseinket olyan feltételek mellett végezhessük, amik lehetővé teszik a kompromisszumoktól mentes munkát. Egy elavult fogászati eszközpark hátrányosan befolyásolhatja a kezelések sikerrátáját, ezért fogászatunk különös figyelmet fordít arra, hogy a időről időre újabb és újabb progresszív technológiákkal bővítsük szolgáltatásaink körét, és emeljük azok minőségét.

A mindennapokban a legmodernebb fogászati mikroszkóp segítségével lehetőségünk van kezeléseinket extrém precizitással és óvatossággal elvégezni. A hatalmas nagyítási és megvilágítási képességnek köszönhetően a fogpótlások illesztése kompromisszumot nem tűrően tökéletes, a tömések kidolgozása a saját fogakhoz megtévesztésig hasonló, a műtétek varratai extrém pontosak és szinte láthatatlan vastagságú fonalakat használunk elkészítésükkor.

A mikroszkópokat a fogorvoslásban leggyakrabban gyökérkezelésekhez használunk. A gyökérkezelés célja a fog fertőtlenítése, majd a gyökércsatorna minél szorosabb zárása gyökértömő anyaggal, végső soron pedig a fog megtartása. Mikroszkóp segítségével a fog gyökércsatornái ténylegesen áttekinthetők, onnan a szövetek és fertőzést okozó idegen anyagok maradéktalanul eltávolíthatók. A mikroszkóppal végzett gyökérkezelés során

  • Feltárhatók a szabad szemmel nem látható gyökércsatornák
  • Megmenthetők olyan fogak, amelyekbe egy korábbi kezelés során beletört egy műszer
  • A kezelés lerövidülhet, megfelelő feltételek mellett akár egyetlen ülésben is elvégezhető a kezelés
  • A fogakat akár negyvenszeres nagyításban is vizsgálhatjuk, így még a komplikált gyökéranatómiával rendelkező fogak kezelése is jó prognózissal végezhető el.

A gyökérkezeléseink magas sikerességi rátáját ezen kívül olyan a modern eljárások garantálják, mint:

  • 3D kémiai és mechanikus tisztítás
  • 3D gyökértömés
  • Gépi tágítás, modern hajlékony memória-ötvözet fém műszerekkel
  • Teljes izolálás (nincs kellemetlen íz, nincs szájszárazság!)

A korszerű technológiáknak és berendezéseknek köszönhetően nem csak magasabb minőségben, kiemelkedő sikerrátával végezhetjük kezeléseinket, de pácienseink számára is kellemesebbé teszik az élményt. A mikroszkóppal végzett gyökérkezelések kevesebb időpont alatt elvégezhetők, mintha hagyományos eszközökkel végeznénk, az izolálással pedig el lehet kerülni a szájszárazságot és a kellemetlen ízeket.