Dr. Bacsárszki Vanessza

A fogmegtartó kezelések specialistája

Dr. Bacsarszki Vanessza fogorvos Budapest belváros

Üdvözlöm a Hargitai Dental Studio honlapján!

Dr. Bacsárszki Vanessza vagyok, fogorvos, aki 2018 óta dolgozik a fogászat világában. Pályafutásom során magyarországi és nemzetközi magánklinikákon szereztem szerteágazó tapasztalatokat, melyek lehetővé tették, hogy széleskörű tudásra tegyek szert a fogászati gyakorlatban.

2022-ben sikeresen elvégeztem az Egészségügyi Menedzsment mesterszakot, amely új perspektívákat nyitott meg előttem a fogászati ellátás és az ügyfélkezelés területén. Szakterületem, a konzerváló fogászat és fogpótlástan területén szerzett specializációm révén szakorvosi minősítést szereztem, amely a precíziós munkavégzésre és a legújabb technológiák alkalmazására összpontosít.

Célom, hogy a Hargitai Dental Studio páciensei számára kivételes minőségű és mélyen személyre szabott fogorvosi ellátást nyújtsak. Hiszem, hogy a professzionális kezelések mellett a páciens-kezelő kapcsolat kiemelt jelentőséggel bír. Ennek fényében minden találkozót a páciens igényeinek megfelelően alakítok, különös tekintettel azokra, akik szorongást éreznek a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban.

Dr. Bacsarszki Vanessza Dr. Bacsárszki Vanessa fogorvos Budapest belváros
DR. Bacsárszki Vanessza

 Vidám és energikus személyiség vagyok, aki szabadidejében a természetet és a szabadtéri tevékenységeket részesíti előnyben. Az egészségmegőrzés és a szórakozás fontos szerepet tölt be életemben, ami a munkámban is tükröződik. Együttműködésünk során nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a kezelés előtt részletes konzultációt tartsunk, ahol átbeszéljük a várható lépéseket, és tisztázzuk a kezelések költségeit. Ezáltal csökkentjük a szorongást és növeljük a biztonságérzetet, így minden páciens megnyugodva és tájékozottan várhatja a kezelést.

Dr Bacsarszki Vanessza fogorvos

Várjuk Önt szeretettel a Hargitai Dental Studioban, ahol nem csupán a magas szakmai színvonalú kezeléseket, hanem a pácienseinkkel való mély, emberi kapcsolatokat is fontosnak tartjuk. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy közösen gondoskodhassunk az Ön mosolyáról!