VÉLEMÉNYEK RÓLUNK

Kedves fogadtatásban volt részünk, az itt töltött idő végig jó hangulatú volt. Doktor Úr mindent részletesen elmagyarázott, fájdalommentes, magas színvonalú kezelést kaptunk. Javasolni csak azt tudom, hogy így tovább, mert minden tökéletes.
Nagyon barátságos, szimpatikus légkör. Nagyon alapos állapotfelmérést kaptam. A fogamról készített fényképeket pedig nagyon jó volt látni, sosem láttam még őket ennyire testközelből. Nagyon tetszettek az eljárások, hogy a legmodernebb segédeszközökkel találkozhattam. 1 szó, mint 100, maximális az elégedettség.
A legalaposabb fogászati vizsgálat, kezelés eddigi tapasztalataim alapján.
Mindennel nagyon meg voltam elégedve, és annak nagyon örültem, hogy mindenki vidám és kedves volt, mert gyakran találkoztam már mogorva orvosokkal és asszisztensekkel és bár nem ez a fő szempont, ami alapján rendelőt választok, hanem inkább a szakértelem), de ez azért nagyon sokat hozzátesz, hogy szívesebben jöjjek újra.
Mindennel maximálisan meg vagyok elégedve. Nagyon köszönöm a munkájukat!
Számomra nagyon fontos, hogy meghallgassák a problémáimat félelmeimmel és azt ne bagatelizálják el. Ezt itt maximális mértékben megkapom. Köszönöm!
Igényes, szép környezet, udvarias fogadtatás. Részletes tájékoztatást kaptam mindenről.
Professzionális szolgáltatás, kedves személyzet. Nagyszerű orvos. Elégedett vagyok.
Nagyon sok segítséget és empátiát kaptam itt. Sok tanácsot adott a Doktor Úr. Pontos és precíz és türelmes. Minden kérdésre válaszol. Megnyugtató a Doktor Úr jelenléte. Megértő. Praktikus a rendelő megközelíthetősége.
Kellemes, megnyugtató környezet. A tájékoztatás , információ kielégítő, megnyugtató. Nem éreztem fájdalmat egyetlen egyszer sem, pedig elég hosszú volt a kezelés. A tervezett munkákról, időpontokról részletes tájékoztatást kaptam. Az e-mailek a kezelési időpontokról biztosítják a pontos kezdést, s hogy én se felejtkezzem meg róla.