Dr. Hargitay Bea

A fogmegtartó kezelések specialistája, fogpótlások szakértője

Dr. Hargitay Bea fogorvos, fogszakorvos, specialista

Üdvözöljük a Hargitai Dental Studio honlapján!

Dr. Hargitay Beáta vagyok, fogorvos, aki számos nemzetközi és hazai képzésen keresztül szélesítettem tudásom és gyakorlati tapasztalataim. A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvosi karán szereztem alapozó tudást, melyet később a Budapesti Semmelweis Egyetem fogszabályozási és fogpótlástan klinikáin tovább mélyítettem.

Neves magánrendelőkbenendelőben dolgozva modern eszközöket és technológiákat alkalmaztam, mint például a fogászati mikroszkópot,  digitális arcívet, és számos innovatív gyökérkezelési technikát. Ezen kívül fontosnak tartom a folyamatos továbbképzést, amit számos szakmai kurzus és szeminárium látogatásával biztosítottam magamnak, beleértve az implantológiai és mikroszkópos endodonciai képzéseket is.

Célom, hogy pácienseink részesüljenek a legmagasabb szintű ellátásban, melyet emberközpontú hozzáállásom és a műtéti precizitás iránti elkötelezettségem garantál. A kezelések során különös figyelmet fordítok a feszültségmentes környezet megteremtésére, hiszen tudom, hogy a fogorvosi kezelések gyakran stresszel járnak a páciensek számára. Egyéni konzultációval és átlátható tervezéssel biztosítom, hogy pácienseim teljes mértékben megértsék és komfortosan érezzék magukat a kezelés alatt.

Személyiségemet jól jellemzi a nyugodtság és a pozitív energia, amit mindennap igyekszem belevinni munkámba és kapcsolataimba. Szabadidőmben szívesen töltök időt a természetben, ami lehetőséget ad a kikapcsolódásra és az energiák újratöltésére.

Dr. Hargitay Bea Konzultál
Dr Hargitay Bea fogorvos

Várjuk Önt szeretettel a Hargitai Dental Studioban, ahol nem csak a kiváló szakmai szolgáltatások, hanem a pácienseinkkel való őszinte és támogató kapcsolatok is központi szerepet kapnak. Remélem, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy közösen gondoskodhassunk az Ön mosolyáról!