DIGITÁLIS MOSOLYTERVEZÉS

Egy szakértő fogászat Budapest szívében. Hallgasson ránk, megéri!

A fogászati kezelések tervezése és kivitelezése során számos egészségügyi, funkcionális, statikai vagy kényelmi szempontot kell figyelembe vennünk a tökéletes végeredmény érdekében. A páciensek életére azonban a legmeghatározóbb, közvetlenül érzékelhető hatással az esztétikai jellegű kezelések vannak. Természetesen minden fogpótlás vagy restauráció készítése során alapvető követelmény az esztétikus kidolgozás, a színegyezés, az élethű kivitelezés. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni a páciens szájüregen kívüli adottságait sem. A lehető leggyönyörűbb fogpótlás sem éri el a célját, ha az nem illeszkedik megfelelően a páciens arckarakteréhez, arányaihoz, tónusaihoz. A Hargitai Dental Studióban minden esztétikai céllal elvégzett kezelés során szem előtt tartjuk az arcesztétikát, így tudunk pácienseinknek harmonikus, természetesen szép mosolyt kialakítani.

Egy mosolyátalakítás, smile makeover minden esetben jelentős változással jár, magától értetődő tehát, hogy igyekszünk pácienseinket a kezelésüket illető döntésekbe minél jobban bevonni. A digitális mosolytervezés olyan számítógépes eljárás, melynek köszönhetően Ön előzetes képet kaphat arról, milyen hatása lesz arcára a tervezett kezeléseknek. A digitális terv segítségével rendelkezésre áll a módszer, amivel a kezelés megkezdése előtt egy „esztétikai prototípus” készül, a saját fogain, a saját mosolyán tekintheti meg a tervezett kezelés arcára, vonásaira, mosolyára gyakorolt hatását.  Ezt a fázist arcportré fényképezéssel dokumentáljuk, majd a készült képeket Önnek átadjuk. A kezelés végén az esztétikai prototípus eltávolításra kerül, vagy kivételesen komplex esetben néhány napig funkcióban is tesztelhető. A digitális tervezés költségeit 50%-ban jóváírjuk a ténylegesen megvalósuló kezelésekből.

Kiknek javasoljuk a digitális mosolytervezést?

  • Azoknak, akik elégedetlenek fogaik küllemével, de félnek a bizonytalan végeredménytől
  • Azoknak, akik szeretnének bevonva lenni a kezelésükkel kapcsolatos legfontosabb döntésekbe
  • Azoknak, akik pontosan szeretnék tudni, hogyan változtatja meg küllemüket a kezelés
  • Általánosságban véve mindenkinek, akik héjak vagy koronák segítségével szeretnék front fogaik esztétikáját javítani.

Célunk, hogy segítsünk Önnek meghozni a megfelelő döntéseket a kezelésével kapcsolatban, a digitális tervezés költségeit 50%-ban jóváírjuk a ténylegesen megvalósuló kezelésekből.