Rólunk

Csúcsminőségű felhasznált anyagok 
* Páratlan technikai felszereltség 
* Kimagasló szaktudás és folyamatos képzés 
* Maximális higiénia, minimális fertőzés veszély 
* Gondos, precíz, ellenőrzött munkafolyamatok 
* Teljes biztonság

Csak hogy a legfontosabbakat emeljük ki azok közül, amik számunkra a fogorvoslást és a fogorvoslásban nyújtott szolgáltatások minőségét jelenti. Rendelőnket is ebben a szellemben alakítottuk ki és éppen emiatt választottunk olyan ingatlant, ahol tágas terek, megnyugtató légkör és kényelem várja pácienseinket.

Rendelőnk

Dr. Hargitay Bea Konzultál
Magas technikai felszereltséggel kezelünk fogcsikorgatás miatt kialakult problémákat, mint pl. az állkapocs fájdalom, fogkopás, de minden egyéb fogászati eltérést is így orvosolunk.
2017-ben Magyarország első GLOBAL (amerikai) fogászati mikroszkópja a Hargitai Dental Studióban került beüzemelésre. Ezzel rendelőnk a cég hazai referencia rendelője lett. És ami igazán különleges a mikroszkópos kezelésekben, az az, hogy a legtöbb rendelővel ellentétben a mikroszkópot nemcsak gyökérkezelésekhez használjuk, hanem fogászati kezelések teljes spektrumát végezzük extra nagyításban, extrém precizitással.

Nagyon fontos fogorvosi szakterület számomra a fogkopás okozta rövid fogak, vagy akár az éjszakai fogcsikorgatás alvás közben és az ezekből adódó szövődmények, mint  többek között a fejfájás, állkapocs fájdalom.

Magas technikai felszereltséggel kezelünk fogcsikorgatás miatt kialakult problémákat, mint pl. az állkapocs fájdalom, fogkopás, de minden egyéb fogászati eltérést is így orvosolunk.
DR. Hargitai Máté

Dr. Hargitai Máté

2006-ban szereztem meg a fogorvosi diplomámat a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán cum laude minősítéssel.

Végzésem óta több neves magánrendelőben szereztem tapasztalatot, mígnem 2011-ben elkezdtem a saját praxisomat.
A pácienseimmel való mindennapi kapcsolat mellett aktív résztvevője vagyok szinte minden hazai szakmai konferenciának, és több külföldi fogászati rendezvénynek. Hiszem, hogy a folyamatos fejlődés a 

fogorvoslásban éppen olyan fontos, mint akár az űrkutatásban, vagy az autóiparban.

Értékes kapcsolataimnak köszönhetően eseteimet alkalmam van megvitatni a világ neves szaktekintélyeivel, ezzel a lehető legjobb megoldást nyújtani minden egyes páciensemnek, egészen komplex kezelések esetén is. Igyekszem a tudásomat mindig naprakészen, ha lehet „percre készen” tartani. Várom Önt is szeretettel rendelőmben!

Csapatunk

Dr. Hargitay Bea

Fogszakorvos, a fogmegtartó kezelések specialistája

Dr Bacsárszki Vanessza

Dr. Bacsarszki Vanessza

Fogszakorvos, a fogmegtartó kezelések specialistája

Szamosváriné Gölcz Zsuzsa

Klinikai szájhigiénikus, vezető asszisztens

Bata Adrienn

Páciens koordinátor

Kristóf Anikó

Páciens koordinátor